Truedo

Видалення облікового запису й даних

Останнє оновлення: 2026-10-16

Запит у застосунку

Увійдіть у Truedo. Відкрийте розділ «Видалити обліковий запис» у меню «Дані та конфіденційність», прочитайте пояснення й завершіть підтвердження. За допомогою функції «Завантажити мої дані» ви можете заздалегідь отримати копію власних даних.

Якщо не вдається ввійти

Щоб подати запит на видалення облікового запису й даних, надішліть лист із підтвердженої адреси електронної пошти вашого облікового запису на support@truedo.one. Не надсилайте паролі, SMS-коди чи секретні ключі. Право власності на обліковий запис підтверджується, щоб запобігти несанкціонованому видаленню.

Що охоплює видалення

Truedo видаляє профіль і опублікований вміст, а також голоси й пов’язані записи учасників. Під час звичайного видалення облікового запису пов’язаний дайджест номера телефону видаляється. Обмежені записи безпеки й модерації, а також резервні копії провайдерів можуть зникнути не одразу. Видалення Truedo не видаляє ваш обліковий запис Google. Керуйте обліковим записом для входу Clerk і дозволами на підключення Google окремо в налаштуваннях облікових записів цих провайдерів.