Tilin ja tietojen poistaminen
Viimeksi päivitetty: 2026-10-16Pyydä sovelluksessa
Kirjaudu Truedoon. Avaa Tiedot ja tietosuoja -osiosta Poista tili, lue selitys ja vahvista poistaminen. Lataa omat tietoni -toiminnolla voit hankkia kopion omista tiedoistasi etukäteen.
Jos et pysty kirjautumaan sisään
Lähetä sähköpostia support@truedo.one tilisi vahvistetusta sähköpostiosoitteesta ja pyydä tilin/tietojen poistamista. Älä lähetä salasanoja, tekstiviestikoodeja tai salaisia avaimia. Tilin omistajuus varmistetaan luvattoman poistamisen estämiseksi.
Mitä poistaminen kattaa
Truedo poistaa profiilin ja julkaistun sisällön sekä poistaa äänet ja niihin liittyvät jäsentiedot. Tavallinen tilin poisto vapauttaa siihen liitetyn puhelimen tiivisteen. Rajallisia turvallisuus- ja moderointitietoja sekä palveluntarjoajien varmuuskopioita ei välttämättä poisteta heti. Truedo-palvelun poistaminen ei poista Google-tiliäsi. Hallinnoi Clerk-kirjautumistiliäsi ja Google-yhteyden käyttöoikeuksia erikseen näiden palveluntarjoajien tiliasetuksissa.