Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων
Τελευταία ενημέρωση: 2026-10-16Αίτημα στην εφαρμογή
Συνδεθείτε στο Truedo. Ανοίξτε την επιλογή «Διαγραφή λογαριασμού» στην ενότητα «Δεδομένα και απόρρητο», διαβάστε την επεξήγηση και ολοκληρώστε την επιβεβαίωση. Η επιλογή «Λήψη των δεδομένων μου» σάς επιτρέπει να αποκτήσετε εκ των προτέρων ένα αντίγραφο των δικών σας δεδομένων.
Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε
Στείλτε email στο support@truedo.one από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας που έχει επαληθευτεί, για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού/των δεδομένων σας. Μην στείλετε κωδικούς πρόσβασης, κωδικούς SMS ή μυστικά κλειδιά. Η ιδιοκτησία του λογαριασμού επαληθεύεται για να αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη διαγραφή.
Τι καλύπτει η διαγραφή
Το Truedo αφαιρεί το προφίλ και το δημοσιευμένο περιεχόμενο και διαγράφει ψήφους και σχετικά αρχεία μελών. Η συνήθης διαγραφή λογαριασμού αποδεσμεύει το συνδεδεμένο αποτύπωμα τηλεφώνου. Περιορισμένα αρχεία ασφαλείας/εποπτείας και αντίγραφα ασφαλείας παρόχων ενδέχεται να μην εξαφανιστούν αμέσως. Η διαγραφή του Truedo δεν διαγράφει τον λογαριασμό σας Google. Διαχειριστείτε ξεχωριστά τον λογαριασμό σύνδεσης Clerk και τα δικαιώματα σύνδεσης με Google από τις ρυθμίσεις λογαριασμού των αντίστοιχων παρόχων.